MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei érdekes aprósága járt nálunk a napokban. Ők a 360 kamera kérdést pont onnan fogták meg, ahonnan az Essential is tette azt, telefonhoz csatlakoztatható modulként készítették azt el.

Ehhez pedig tartozik egy alkalmazás és már indulhat is a móka.

HUAWEI 360 Camera
HUAWEI 360 Camera
  • HUAWEI 360 Camera Screenshot
  • HUAWEI 360 Camera Screenshot

 

A kamera képminősége tökéletesen elegendő. Ne várjunk csúcsminőséget, cserébe egy olyan eszközünk van, ami nem nagyobb, mint egy töltőfej és pillanatok alatt használatra bírható. A fényképezés végeztével pedig visszatesszük a kis szütyőbe és boldogság.

Nem kell csatlakozni a kamerához, a képeket nehézkesen lementeni, a kamerában lévő MicroSD kártyával vacakolni, külön tölteni, stb. Cserébe nem lehet szelfibotra, állványra szúrni és magasba tartani, mert mindig ott lesz a telefonon.

Ezt egyébként ügyesen fogták meg a Huawei marketingesei és ahol a telefon látszódna, ott egy Huawei 360 Camera feilratot helyeztek el.

Sajnos az illesztés nem mindig tökéletes. De a fenti hibához hasonló kb 50 képből egyszer fordult csak elő.

Képek mellett videókat is készíthetünk a kamerával, itt azonban 10 másodperc a video hosszának felső korlátja. Betettem fejjel lefele a telefont az autós tartóba és kipróbáltam mire elég a 10 másodperc. Nem sokra. :)

Summa

Ha nem szempont, hogy távkioldhasd a 360 kamerád vagy szelfi botra tűzd, akkor a Huawei 360 camera a legjobb választás jelenleg a piacon. Minden USB C csatlakozóval rendelkező telefonnal kompatibilis és praktikus. Amíg nálam volt, benne volt a zsebemben, s ha épp 360 képre vágytam, csak belepattintottam a telefonba és már exponáltam is.

2017.12.21.

Ezeket már olvastad?

+