MojAndroid
(x) hirdetés

Emlékeztek még, amikor erről a sportkameráról írtam? Én emlékszem, pl. a hosszú í még a billentyűzetem egy teljesen más szegletében volt, és AltGr-t is kellett hozzá nyomni. És fekete-fehérben láttuk a világot!

A TomTop most megint jófej volt, és elküldte nekem a múltkori kamera nagytesóját, tesztelési célokra.

Andoer AN7000 a TomTop webáruházban

Mindenekelőtt tisztázzunk pár dolgot:

  • A név. Szinte biztos vagyok benne, hogy “white label” termékről van szó, ezt a konkrét kamerát simán 3-4 más néven is megkapod, ugyanezekkel a specifikációkkal. Ezzel semmi baj nincs, ha amúgy a minőség jó. Mindenesetre mi Andoer-nek fogjuk nevezni, mert az van a dobozra matricázva. (Pl. a bootképernyőn már az “Ambarella” felirat díszeleg.)
  • A nagytesóság nem a méretre vonatkozik. Az AN7000 ugyanakkora, mint a korábban tesztelt verzió. Funkcionalitásban viszont több fontos különbség is adódik.
  • Az elérhetőség. A fenti linkkel német raktárból, extra költségek nélkül és gyors szálltással tudod megrendelni a cuccot. Ha te mégis mazochista vagy, és Kínából rendelnéd meg, azt itt teheted, 5 teljes Euróval olcsóbban.

Kuponok!

A német raktárból rendelt termékért 148 Eurót kell kicsengetned. Ez nem kevés, a múltkor tesztelt kamera árának fényében. (Persze egy GoPro-hoz képest még mindig az.) Ámde! Ha most beütögeted a “AJADOER4K” kuponkódot, akkor máris 30 Eurót spóroltál! (Ha Kínából rendeled, a “AJADOER32” kódot írd be.)

Speckó- és szóvicc hegyek

Most pedig hogy a piszkos anyagiakkal megvagyunk, lássuk mit tud a készülék.

  • Mint a kistesóhoz, ehhez a kamerához is adnak lényegében minden lehetséges állványt. Annyiféle felfogató tevékenységet végezhetsz a kamerával, hogy a TEK is érdeklődni fog utánad! (Hát még ha megtudják, hogy Univerzális SOROS Buszon kommunikál az eszköz!…)

  • Első ránézésre is látszik, hogy az AN7000 sokkal nagyobb látószögben adja, mint az eddigi kameráim: 166º-os szögben képes felvételt készíteni. Ráadásul 720p-ben 240 fps-sel videózhatsz, úgyhogy lényegében a vasárnapi ebédet felveheted a nagyinál, és az is vadvízi evezésnek fog kinézni.
  • 60 méterig vízálló, szóval még a nagyi húslevesébe is beleejtheted!
  • Ha 1080p/30fps vagy azalatti felbontást használsz, a kamera beépített képstabilizátorral segíti a felvételt.
  • A háztartási HDMI kimeneten kívül van benne WiFi és Bluetooth is.
  • És végül, de nem utolsó sorban: 64 GB-os microSD-t támogat, viszont ezt neked kell bele venni  és -tenni.

Egy szó mint száz, csináljuk azt, hogy te kattintasz, én meg addig elmegyek bringázni (kajakot még nem vállalom), felfogatom a kütyüt a kormányra, és megnézem mit tud, oké?

(x) hirdetés
2017.05.06.

+