MojAndroid
(x) hirdetés

Update: Ederics Dávid a szerencsés, aki megnyerte az ingyenjegyet! Gratulálunk, a nyertest e-mailben értesítettük.

A HWSW Mobile! konferenciasorozatát lassan nem kell senkinek bemutatni, aki itthon mobilos fejlesztéssel foglalkozik vagy csak érdeklődik a téma iránt.

Idén is támogatjuk a konferenciát és Te is ott lehetsz! Kattints, oszd meg a konferenciát Twitteren és már benn is a neved a kalapban, hogy Te nyerd meg az ingyenjegyet! Hajrá! Csütörtökön küldjük a jegyet a nyertesnek.

a Rafflecopter giveaway

November 23-án a MOM Kulturális Központban vár mindenkit a HWSW, akinek kicsit is köze van a mobilos termékfejlesztéshez. Akár kódolsz, akár tervezel vagy mérsz, a HWSW mobile! konferencián találsz majd nekedvaló előadást és workshopot.

Idén nyolcvan előadó, köztük egy tucatnyi nemzetközi szakember áll majd színpadra, a rendezvény pedig hét szekcióban veszi végig az év mobilos trendjeit és újdonságait. Néhány példa:

  • Az UX és analitika szekcióban egyórás blokkot kap a Google analitikai platformja, a Firebase.
  • A fejlesztők a chatbotoktól kezdve a progresszív webappokon át a virtuális valóságig mindent kiveséznek majd.
  • A banki API-k megnyitásával robbanás elött áll a mobilos bankolás. Természetesen ez a témakör kapja a főszerepet a konferencia FinTech részlegében is.

Idén a LogMeIn közreműködésével különálló szekcióvá nőtte ki magát az IoT témakör. A keynote előadó a bostoni Freight Farmstól érkezik, amely szintén IoT-ben utazik: az automatizált, konténerekbe költöztetett mezőgazdálkodás a terület egyik legizgalmasabb projektje.

A további részletek a konferencia weboldalán találhatók meg, és ugyanitt lehet regisztrálni is. A napot egy afterparty zárja, az AnKERT-ben kötetlenül beszélgethetsz és sörözhetsz az előadókkal!

2016.11.14.

+