MojAndroid

Az Android Pay olyan, amit ha nem is használnánk minden nap, azért szeretnénk, ha a telefonunkon ott lenne. Kártya nélküli kártyás fizetés. Az Android Portál közösség egyik tagja, Szabó Tamás feltette a 100 dolláros kérdést az Android Pay supportnak: Mikor érkezik Európába az Android Pay? A választ a tovább után olvashatjátok.

Ha valaki nem tudná miről van szó, a levél előtt itt egy kis kedvcsináló videó:

https://www.youtube.com/watch?t=7&v=OueObu2aA_M

 

Hi, Tamas.

Thanks for asking about the availability of the Android Pay app! We actually don’t have a set time frame as to when it will be available for use in Europe. But you can fill out our feature request form in order to request it be available. I will include the link below.

At this time, the Android Pay app is available for download to customers within the United States. (This means that your home address — in your settings at payments.google.com — must be within the 50 United States and the District of Columbia.) US territories (American Samoa [AS], Guam [GU], Northern Mariana Islands [MP], Puerto Rico [PR], and Virgin Islands [VI]) can use Android Pay with eligible cards if the customer has the region code set to USA, and the state code set to the relevant territory.

Also, because of financial industry requirements, you must be 18 or older and activate Google’s payments service, which supports your Android Pay app.

Once downloaded, you can pay using your Android Pay app at almost any store with “contactless” payment terminals!

Thank you for your interest in improving our product!

To send us feedback from payments.google.com, please click Send Feedback at the bottom of any page.

Sajnos ez egyelőre nem túl bíztató hír ránk nézve. Marad a további reménykedés, hogy egyszer ide is eljut majd. Ha valakinek további információja van, ne fogja vissza magát!

2015.09.16.
 • Abigél Ráhel

  Itthon amúgy is semmit nem érne a boltok obégatnak ha 1000 alatt kártyával fizetnék mert agyon vannak adóztatva ős és a bankok is.Sajnos itthon a kormány a fekete gazdaságra erősít a készpénzhasználatra.Gyűlöli a technologiát mert nem érti.A másik rootolt készüléken szerintem amúgy sem fog menni márpedig manapság a sok root nélkül eltávolíthatatlan bloatware és reklám miatt minimum kötelelző a rootolás…

 • Kara_kan

  Azóta gondolom működik itt is.

  • Zsolt Horváth

   Maga a fizetés működik mindenhol, ahol elfogadják a PayPass fizetést, de magyar bank kártyáit nem lehet regisztrálni fizetőeszközként. Hasonló dolog nálunk egyedül a Gránit Pay, illetve kicsit bonyolultabb (mert spéci SIM is kell hozzá) a Mobiltárca.

  • Zoltán Berkes

   Tegnap este próbáltam felrakni nem rootolt androidos telefonra. Letölteni se engedi a play storeból.
   Ma meg olvastam egy cikket az sg.hu-n, hogy a telenor indít egy paypass szolgáltatást havi majdnem 500 Ft-ért. Egyáltalán mi köze ehhez a telenornak? A suszter maradjon a kaptafánál, az angyalát!

+