Nem csak a kínaiak csinálnak olcsó, jó telefont

Az olcsó szinonimája már egy ideje Kína. Az utóbbi időben a minőség is egyre gyakrabban párosul az olcsó, elérhető árral. És ekkor megjelenik egy európai (UK) székhelyű(!) telefongyártó, akik hozzák a minőséget, s az emberi árat.

Ők a WileyFox. Ráadásul a WileyFox is rájött arra, hogy nekik elég, ha remek hardvert összeraknak, a szoftver részét pedig rábízzák valakire, aki tényleg ért hozzá, s jót csinál. Vagyis a WieleyFox telefonok is Cyanogen OS-el érkeznek, mint a ZUK.

A Storm és a Swift a két modell. Az előbbi a csúcs kategória, s ezért 199 fontot kérnek, az utóbbi az olcsó(bb) verzió, ezért 129 fontot kell kifizetni.

A telefonok még nem elérhetőek. Egyelőre jelezni lehet az oldalon, hogy szeretnétek egy ilyet. Reméljük nem a OnePlus féle meghívós csepegtetős megoldást választják majd az értékesítésre.

 

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →