MojAndroid
(x) hirdetés

Sziasztok!
Ellentétben azzal, amit előző (és egyben első) bejegyzésemben írtam, először leírnám egy listában, melyek azok az appok, amelyeket én a legtöbbször használok a telefonomon. Kezdjük is!

1. Fájlkezelés
Erre a feladatra a Sliding Explorert használom, mely nem biztos hogy a leggyorsabb/legstabilabb a kategóriájában, a 4.4-es “transparency” frissítésével elnyerte a tetszésemet.

2. Fényképek szerkesztése
Ehhez több alkalmazást használok, egyrész a VSCO Cam-et, másrészt a Studio-t, harmadrészt pedig a PicsArt-ot. Mindhárom nagyon jó alkalmazás, de nem mind ugyanolyan jók egy bizonyos feladatra. Kinek mi fontos, aszerint döntsön… :)

3. Tetreszabás
Ez egy elég tág kör, ide tartoznak a háttérképek, a launcherek, a widgetek: A háttérképeket én a Zedge-et használom, nagyon jó kis képek vannak, minden kategóriában. Ezeket néha megszerkesztem a Blurone-nal, amivel gyönyörű elmosódott képeket lehet kreálni.:) Kezdőképenyőként az Apex Launchert használom, szerintem kellően stabil, és sokkal többet enged, mint más launcherek ingyenes verziója. Természetesen ha már lúd, akkor legyen kövér, külön Ikontárat is letöltöttem, ez pedig a Click UI, amihez még szép háttereket is adtak. Widgetekből nem használok nagyon sokat, de a Dashclock és a Holo Text Clock mindenképp a kedvenceim közé tartoznak.

4. Rss olvasó és cikkek elmentése
Rss- csatornák olvasásához a Press-t használom, ami szerintem nagyon jó és gyors. Ha pedig egy cikket teljes egészében el szeretnék olvasni, de előre tudom hogy nem lesz internetem, akkor lementem a Pocket nevű appba, ami jó minőségben, képekkel együtt eltárolja az adott weboldalt.

(x) hirdetés
2014.02.09.

+