MojAndroid
(x) hirdetés

Pont most van szezonja az útnyilvántartásoknak: valakinek azért, mert a könyvelője hetek óta szorgalmazza már az elmaradt bizonylatok pótlását az évzáráshoz, mások pedig “most kezdenek új életet” ezen a téren, hogy rendszerbe állítsanak egy olyan programot ami elé nem lesz nyűg odaülni minden hónap végén – így nem torlódnak fel az elmaradások.

Ezekre a problémákra kínál megoldást a RoadRecord útnyilvántartó program + a kiegészítő Android alkalmazása.

Adózás szempontjából sláger most a bér- és lízingelt autókra való útnyilvántartás vezetése, ebben az esetben ugyanis vissza lehet igényelni a lízing Áfa-ját a céges utak arányában, ami komoly pénz.

Akik pedig saját személyautójukat használják céges célokra, azok a kiküldetési rendelvénnyel tudják költségeiket igen jól elszámolni, cégtulajdonosok ráadásul így legálisan tudnak pénzt kivenni a cégből.

Egyéni vállalkozóknak is sokat segít egy útnyilvántartó program, ha nem az 500 km-es átalányadózást választják.

Ez az, amire már régóta vártál!

A program működését úgy kell elképzelni, hogy az asztali útnyilvántartó programba – ami önmagában is egyedülálló a beépített térképével -, csak fel kell venni vagy be kell importálni excelből a partnereinket, és az tömegesen kiszámolja az összes partnertől az összes partnerig az útvonaltávolságokat – rengeteg időt spórol!

A program paraméterezhetősége és tudása szenzációs, nem véletlen, hogy már több mint 4.750 cég használja 11.300 autójára, a fentieknek köszönhetően 7 perc alatt kész van egy autó havi NAV-biztos útnyilvántartása!

Ezt fokozza tovább az ingyenesen letölthető Android alkalmazás, mely szinkronizál az asztali programmal, így a partnerek átkerülnek a telefonodba.

Nem kell hozzá se állandó internet, se nem fut a háttérben az akksidat merítve, hanem csak akkor nyugtázod egy gombnyomással a partnered látogatását, amikor megérkeztél oda, melyet egy listába ment.

Természetesen új partnert is fel lehet venni, de az utazások célját és a tankolások adatait is rögzíti, sőt, a hóvégi km óra állását is!

Így hó végén nincs is más teendő, mint felhőn keresztül egy gombnyomással visszaszinkronizálni az adatokat az asztali útnyilvántartóba, ahol az alkalmazásban felvett adatok fix értékekként szerepelnek.

Ha kell, kényelmesen, nagy képernyőn szerkeszthetjük még az útnyilvántartásunkat, de egy pillanat alatt már csak a távolságszámítás és nyomtatás van hátra – és kész is vagyunk!

Ugye milyen egyszerű?

[video:http://www.youtube.com/watch?v=FxIdN4jfDTs]

(x) hirdetés
2014.01.23.

+