Kikérdező: Mivel indítunk?

A kikérdező sorozat nem szűnt meg, csak egy kis szünetet tartott, hogy fel tudjátok dolgozni a legutóbbi felmérés eredményét. Remélem azóta mindenki megtalálta már a legjobb billentyűzetet!

Most szintén egy népszerű témát hoznék fel, ami a billentyűzethez hasonlóan szintén napi szinten használatba kerül, és ez nem más, mint a Launcher, vagy esetlen magyar fordításban az Indító. Egyrészt ez a kérdés felmerült a Google+ közösségünkben is, másrészt a legutóbbi ilyen témájú cikk hatalmas érdeklődést vonzott, az egyik legolvasottabb cikk lett a portálon. Vajon melyik a legnépszerűbb launcher? Az ADW, vagy a Go, esetleg a Nova? Tehát ajánljatok launchereket, ki melyik launchert használja, ajánlja másoknak? Továbbra is jöhetnek indoklások, hogy ki miért szereti azt, mert ezzel is segítünk azoknak, akik ebben a témában keresnek, vagy várnak tanácsot. Ha külön launchert használtok tableten és telefonon, az is érdekes lehet!

A hozzászólás lehetőségét szombat este fogom lezárni ez alatt a cikk alatt.

Kikérdező sorozatommal az Android felhasználók használati szokásait próbálom felmérni hétről hétre, hogy a kevésbé jártasak, vagy újonnan érkezők a mi tapasztalatainkból tudjanak segítséget szerezni, ha elakadtak valahol, vagy bizonytalanok egy témával kapcsolatban.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , ,

About Rumcájsz

Horváth Zsolt, alias rumcájsz: térképész / apa / jiu-do mester / bringás / hobbifutó / kéktúrázó / instagrammer / "total war" fan. Androidos eszköz-történet: T-Mobile Pulse » Motorola Defy » Motorola Atrix » Google Nexus 4 » Oneplus One ->Motorola Moto x4
View all posts by Rumcájsz →