MojAndroid
(x) hirdetés

Folytatódik kérdezősködő sorozatom. Bár felmerültek kételyek a sorozat szükségességével kapcsolatban, de több megerősítést is kaptam, hogy más is érdekesnek találja a témákat, és szívesen olvassa akár hetente is. Az eddigi kérdésektől eltérően most egy kisebb témára összpontosítanánk, nem alkalmazások tömkelegét szeretném felmérni.

Azt tudjuk, hogy Androidon a Google szolgáltatások használata gyerekjáték. Akár a térképet, akár a naptárat, vagy a levelezőt akarjuk használni, csak pár kattintás és máris birtokba vehetjük a dolgainkat, hasonlóan kulturált módon, mint ahogy a számítógépünkön, a böngészőben használjuk. A legutóbb megjelent Quickoffice frissítéssel már dokumentumainkat is elég emberséges módon tudjuk kezelni, sőt szerkeszteni is. Viszont nem ilyen könnyű azok élete, akik a Google eszközei nélkül, vagy azokat más szolgáltatásokkal kiegészítve akarják az Androidot használni. Gondolok itt azokra is például, akik a céges levelezésüket a telefonjukról is szeretnék kezelni.

Nekik szeretnék segíteni a mostani kérdésemmel. Milyen levelező programot ajánlanátok? Olyan programokat várok, amit magatok is szívesen használtok/használnátok és nem Gmail. Nem akarom megkötni senkinek a kezét, lehetnek akár POP, akár IMAP, vagy még Exchange levelező programok is, csak írjátok le a program neve mellé légyszíves, hogy ti mire használjátok, mire ajánljátok. Ha valaki többet is szeret, az akár több programot is ajánlhat.

A cikk alatt a hozzászólás lehetőségét szombat éjfélkor fogom lezárni.

Kikérdező sorozatommal az Android felhasználók használati szokásait próbálom felmérni hétről hétre, hogy a kevésbé jártasak, vagy újonnan érkezők a mi tapasztalatainkból tudjanak segítséget szerezni, ha elakadtak valahol, vagy bizonytalanok egy témával kapcsolatban.

(x) hirdetés
2013.10.03.

+