MojAndroid

Naponta érkeznek a levelek az androidportal.hu szerkesztőségi e-mail címre. Most megosztom Veletek is, mik érkeznek hozzánk. Elvégre egy közösség vagyunk. :)

Ügynökségi levelek

Ezek azok a levelek, amikben leírják, hogy xy gyártó kihozott valami fantasztikusat, s örülnének, ha megemlékeznénk róla itt az oldalon. Ha érdekesnek tartjuk, viszontlátjátok a hírt az oldalon valamilyen formában. Ezek azok a levelek, amikre nem is várnak általában választ. Természetesen kivételt jelent az eseményekre való meghívás, ott egy RSVP kell a megjelenésről.

Olvasói segélykérő levelek

Igen, ezek azok a levelek, amikre sajnos 99% az esély, hogy nem válaszolunk, pedig 100% választ várna. És nem azért mert nem akarunk. Az oldalt szabadidőnkben készítjük a Ti és a saját örömünkre. Ha minden nap 4-5 olvasói levélre (amik sokszor nem is egyszerű kérdések, problémák, sok esetben hosszabb utánajárást igényelne a válaszlevél elkészítése) válaszolnánk, akkor nem lenne idő bejegyzéseket írni az oldalra.
Arra kérjük az összes kedves Magyar Android Portál olvasót, felhasználót, hogy ne e-mailben küldje el nekünk a problémáját, kérdését.

Két oka van ennek:

1) Mint fent írtam, nincs sajnos időnk mindenki telefonját távolról megjavítani, alkalmazást ajánlani különböző feladatokra, stb.
2) A kérdések többsége valószínűleg nem teljesen egyedi, így ha azokat közösségben teszitek fel, akkor jó eséllyel van ott más is, akit érdekel, vagy aki már megoldotta ugyanazt a problémát.

Akik modernebbek, próbálkozhatnak a közel tízezres lélekszámú facebook oldalon.

Egyéb olvasói levél

Ezeket továbbra is szeretettel fogadjuk, s örülünk nekik. Igyekszünk válaszolni, s szeretünk kommunikálni Veletek.

2013.01.23.
 • Gyurci

  Ez mind ok. De a saját címedre küldött levélre sem válaszolsz. Még annyit sem, hogy megkaptam, de…

  • kobak

   De, írtam, s bocs, hogy eddig nem tettem.

 • PR ügynökség

  Egy kérdés: van lehetőség veletek fizetett együttműködésre ügynökséggel? Ha igen, létezik olyan elérhetőség, amin fel lehet veletek venni a kapcsolatot ez ügyben?

 • Pingback: ötlettől a TechCrunch címlapig - kobak pont org()

 • Csaba Nándor Vári

  Tud- valaki segíteni? Android 5.1 használati leírás.

+