MojAndroid
(x) hirdetés

…helyett.

Mottó: nem, nem lettem iFanboy ;)

A szemfüles olvasóknak már feltűnt, hogy múlt héten az Appvasárnap, sőt a Hírhétfő is kimaradt, ráadásul megszellőztettem, hogy felfüggesztem az Androidportal.hu-beli aktivitásomat. Szóval öntsünk tiszta vizet a pofámba pohárba, lássuk a tényeket!

Tényleg?

Tényleg.

Miért?

Ezer oka van annak, ahogy az aforizmabeli pap fogalmaz, de főleg prioritások változása miatt. Egyrészt le kell tennem egy PRINCE2 vizsgát, amire készülnöm kell, ami (engedjetek meg ennyi személyes vonalat) 2 gyerek és meló mellett nem triviális, másrészt az utóbbi időben felmerült pár dolog, ami elkezdett érdekelni – egyébként pont project management vonalon. (Főállásban ugyebár nem Android blogger vagyok.) Ezekkel foglalkozni szeretnék, beleásni magam kicsit, ehhez pedig szintén idő kell.

Mi lesz velünk, olvasókkal?

Egyelőre Kobak viszi tovább a Hírhétfőt, hogy ne maradjatok hírek nélkül. Az Appvasárnap mostani különálló formájában egy ideig pihen, de egyrészt Kobak heti szinten a HÍrhétfőbe beemeli a legfontosabb app híreket, másrészt a Google+ közösségben napi szinten toljátok/-juk ki az érdekesebb appokat, frissüléseket.

Fontos!

Kobak sem időmilliomos, ezért

szívesen látunk blogger jelentkezőket heti rendszerességű rovatokra

– akár erre a kettőre, akár újra (ötletem is van, amire eddig sose volt időm). Ha tehát te, kedves olvasó, tudsz vállalni heti rendszerességű blogolást, és volna kedved segíteni az androidportal.hu szerkesztésében-készítésében, cserébe szívesen mondanád el magadról, hogy az “androidportal.hu core bloggere”, és jól esne tenni a közösségért, nos akkor írj emailt nekem (lipilee kukac androidportal pont hu), vagy Kobaknak (kobak kukac androidportal pont hu)!

Természetesen alkalmazástesztet, telefon Miértet, és bármilyen Androiddal kapcsolatos cikket is nagyon szívesen látunk, és nagyon örülünk minden egyes szuper cikknek – mostanában sok ilyen születik a portálon!

És veled mi lesz, lipilee?

Reményeim szerint nem tűnök el teljesen, csak a rendszeresség szűnik meg. Azt remélem, hogy egy-egy cikk, közösségi aktivitás azért befér az időmbe, elvégre nem szűnök meg Android felhasználónak lenni (lásd mottó), tehát a téma ha nem is az utcán, de a telefonon hever. Emellett feltámasztom szemi-hamvaiból a saját blogomat, ahol azzal a bizonyos másik témával, és emellett talán könnyedebb dolgokkal (autók, bringák, Ubuntu rant) szeretnék foglalkozni – ha érdekel, pattanj az RSS feedemre, aztán meglátjuk. És persze Twitteren vagyok, Google+-on vagyok, nem tűnök el, és az androidportal.hu is tovább virul!

(x) hirdetés
2013.01.20.

+