MojAndroid
(x) hirdetés

Az úgy volt, hogy kaptunk kritikát, miszerint ritkulnak a bejegyzések. Mindenképpen igazatok van, ebben egyetért a core csapat. Mi is szeretnénk ha naponta, akár több írást is meg tudnánk jelentetni, de ennek az elmúlt időszakban volt némi korláta és még egy darabig lesz is. Nem magyarázkodásnak szánom ezt a bejegyzést, csak egyszerűen úgy éreztem jobb, ha egy kicsit beavatunk titeket a dolgok hátterébe is. A csapat többi tagjával nem egyeztettem, de majd szépen hozzáfűzik, ha van mit. :)

Mindannyian szívünk csücskének tekintjük a blogot és eszünk ágában sincs befejezni. Ezt le kell szögeznem. Amit viszont nem hagyhatunk figyelmen kívül, az a gyermekáldás. Márpedig azt hiszem a frissensült apukák helyében ti is az új életnek szentelnétek a szabadidőtök nagyobbik részét és csak a maradékot áldoznátok a blogra. Ami nem sok, higgyétek el. Aztán van olyan is, hogy valaki a normál munkaidejének közel a dupláját tölti a munkahelyén, mivel egy igen komoly projectben vesz részt, ami túlórával jár. S bár talán ez tűnik a legkevésbé komoly elfoglaltságnak, de ha őszinték vagyunk, egy jól sikerült érettségi érdekében is érdemes némi szabadidőt feláldozni. :) A magam részéről ehhez még a CyanogenMod 9 fordításával eltöltött időt is hozzácsapom, ami megmondom őszintén, előnyt élvezett. Sajnos későn kezdtem bele és bár segítségre leltem az úton, sok időt elvitt tőlünk a fordítás. De fontos volt, hogy minél hamarabb elkészüljön, hiszen kis országunk TOP 3-ban van, ha a lakosságra jutó CM installok számát nézzük. Márpedig azt hiszem, minden magyar CM felhasználó megérdemli, hogy anyanyelvén olvashassa a telefonja kijelzőjén megjelenő feliratokat.

Ettől függetlenül minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben se maradjatok le semmi fontos eseményről, tesztről. Ha új készülékhez tudunk jutni, írunk róla, ahogyan mostanában is írtunk. Ha fontos alkalmazás vagy információ érkezik, legalább a Hírhétfő rovatunkban vagy az új Appvasárnapban szerepelni fog. Egyébként komolyabb hírekből is kevesebb van, hiszen az MWC és a CES óta csak a Samsung Unpacked és az S III érkezése volt igazán nagy hír, most éppen viszonylagos nyugalom van. A Magyar Android Portál pedig sosem volt az a blog/portál, ahol bármi megjelenhet csak azért, hogy legyen kint friss hír. Nem fogunk videókat, fényképeket kitenni (arra ott van a facebook oldalunk, tessék lájkolni az oldalt és nem maradtok le azokról sem). Nem fogunk laptopokról, Windows Surfaceről írni és semmi olyasmiről, ami nem tartozik az Android világához. Továbbra is fontos számunkra az általunk felállított szint megütése és ebből nem adunk lejjebb. Amíg nincs minden nap friss hír, az újdonsült olvasóinknak azt javaslom, lapozzanak vissza, sok érdekes cikk született korábban, amiket talán érdemes elolvasni. Mi pedig megpróbálunk többet írni. :)

Kellemes nyarat minden kedves olvasónknak!

[video:http://www.youtube.com/watch?v=iPUmE-tne5U]

2012.06.26.

Ezeket már olvastad?

+