MojAndroid
(x) hirdetés

Üdv mindenkinek!

Miért ezt a készüléket választottam? Először is a kinézete fogott meg, bár a magamfajta telefonfejű felhasználó ritkábban választ készüléket külső alapján, persze ez sem elhanyagolható tényező.

Egy Samsung Galaxy R típusú készülékről váltottam, amit a Samsung Galaxy SII kistestvéreként emlegetnek. A rokoni jelző helytálló, mivel 3 eltérés van a két említett készülék között:

  1. Mindkét készülékben egy Dual Core processzor dorombol, az SGSII 200mhz-el nagyobb értéken ketyeg.
  2. Az SGSII kamerája 8 megapixeles, ellenben a Galaxy R 5 megapixeles optikájával.
  3. SGSII Super amoled plus kijelzővel van vértezve, kistestvére csupán egy SC LCD-vel büszkélkedhet. A Gorilla Glass mindkét esetben jelen van.

Most biztos sokakban felmerül a kérdés: két magról egy magra? Először én is aggódtam e miatt, de amint a kezembe fogtam a készüléket, rögtön elszállt minden kételyem.

1 mag ide vagy oda villámgyors a készülék, minden szempontból. Aki többet szeretne tudni róla, annak ajánlom figyelmébe a Mobilaréna tesztjét.

Magam részéről mindenkinek ajánlom a készüléket. Betegesen cserélgettem a telefonokat volt  olyan, hogy naponta más telefonnal mentem haza. De közel a harmadik x-hez és ezt a ketyerét a kezemben tartva elgondolkodtam. Adok neki egy kis időt, mert nem késztet semmi, hogy szebbre, jobbra és okosabbra cseréljem.

2012.06.23.

Ezeket már olvastad?

+