MojAndroid
(x) hirdetés

2012. április 19-én, vagyis ezen a héten csütörtökön ismét Androidos eseményre invitál minket a Telenor. A tavasz bekösztöntével a mostani rendezvény a fitness, a sport, az egészség jegyében telik majd. A 17:00-tól a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendezett Android Workshop Life-on az androidportal.hu (yours truly) ezúttal az Androideák zsűrijében és előadóként is képviselteti magát, ráadásul az esemény fényét fogja emelni SmartEast Ancsa is – talán még egy kis futásra is rávesszük majd! És ezen felül is több dolog miatt érdemes lesz eljönni.

Program

17:10 Köszöntő: bemutatjuk az Androideák Entertainment pályázat TOP 10 ötletét

17:30 Nyitó előadás: Az Android, mint telemedicina – Dr. Meskó Bertalan, Webicina.com

18:00 Workshopok

Android, mint személyi edző – Jónás Gyula, Nike és Lippai Gergő, Magyar Android Portál & Critical Mass

Egészséges táplálkozás és a fitt életmód Androiddal – Oláh Ibolya, dietetikus és táplálkozástudományi szakértő Dávid Enikő, Pilates blog

19:00 Telenor-Nike futóverseny

A 800 méteres távon indulók a Nike szakértői segítségével választhatnak cipőt a futáshoz, majd a Margitszigeti futóklub edzőjével közös bemelegítés után nekivághatnak a távnak.

A leggyorsabb férfi és női versenyzőt okostelefonnal díjazzuk: az elsőként célba érkező fiú egy Sony Ericsson Live with Walkmant, a legfürgébb lány pedig egy Samsung Galaxy minit vihet haza, Praktikum+Net alapcsomaggal.

A helyszínen bemutatkoznak a HTC legújabb készülékei is, az extrém sportok kedvelői pedig megismerhetik a Red Bull Mobile strapabíró okostelefonját, a Sony Ericcson Xperia Active-ot és exkluzív alkalmazásait.

Regisztráljatok, gyertek, igyunk egy fitnesszbambit az Android Workship Life-on!

Telenor Android Workshop Life (Facebook)

Dátum: 2012. április 19.
Kezdési időpont: 17:00
Helyszín: Margitszigeti Atlétikai Központ (1138. Budapest, Margitsziget | Google Maps | Foursquare)
Belépő: a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött

2012.04.16.

+