MojAndroid
(x) hirdetés

Mint látjátok, elkészültünk az új külsővel. Még apróbb finomhangolások hátravannak (pl. a mobil kisebb felbontására összeugró külsőt még finomítjuk), de nagyrészt túl vagyunk rajta. Még tavaly év végén kezdtünk el a blog megújításáról beszélgetni, de sajnos időnk véges. Arról nem is beszélve, hogy két újabb Android Portál baba érkezik hamarosan, így családapaként is akad teendő a munka és a blog mellett. A hosszú előkészítő időszak ellenére apróbb gixerek becsúsztak, de úgy néz ki, sikerült mindent orvosolni. Ha valami mégis eltört, vagy eltörik, azt itt tudod jelezni, és Lapaj azonnal kezelésbe veszi.

Ami történt:

  • blog motor upgrade drupal7-re
  • új dizájn alkalmazása és néhány apró változás, hogy logikusabb legyen az oldal elrendezése (pl. főlapon a cím alatt a közösségi szekció, a cikkeknél pedig a végén, hogy kényelmesebb legyen)
  • dinamikus oldal (bye-bye mobil nézet)

Lapaj kollégának köszönet az áldozatos munkájáért, ezen a hétvégén nem keveset dolgozott az oldalon, miközben mi a sonkákat faltuk. Az új dizájn és logo trn munkáját dicséri, amiért rendkívül hálásak vagyunk neki.
Nektek pedig ismét köszönjük a türelmet és azt, hogy olvastok minket. Ez ad nekünk erőt újra és újra a blogoláshoz.

2012.04.06.

Ezeket már olvastad?

+