MojAndroid
(x) hirdetés

Még kapható az újságárusoknál a PC World különszáma, az Android Superguide. A több, mint 100 oldalas kiadvány érdekessége, hogy megpróbál teljes képet adni a kezdetektől napjainkig. Bár a vállalkozás szinte lehetetlen – gondoljunk csak bele, naponta mennyi információ jelenik meg csak az Android blogokon -, a kiadványt mégis remek dolognak tartom. Segít tisztázni néhány kérdést és egy erős alapot ad ahhoz, hogy még teljesebb élményben legyen részed a készülékeden. Számomra kedves a Bevezetés az Android világába és az Ismerkedés az Androiddal fejezetek, ahol tényleg szinte Ádámtól és Évától indulunk. Fontosnak tartom, hogy ezt az oldalát is megismerje minden Androidos felhasználó, mivel pl. az Android verziók változásain keresztül látható, hogy ez a rendszer mennyire gyorsan és mennyire sokat fejlődik.
A kiadványban megtalálható rengeteg telefon, tablet és alkalmazás tesztje/leírása, ezekben mindenki találhat újdonságot, érdekességet magának.
Az már csak hab a tortán, hogy a szerkesztők úgy vélték, érdemes a hazai Android bloggereket megkérdezni, mit is gondolnak a platformról, merre tart, melyek a legnagyobb hibái és milyen alkalmazásokat ajánlanak.
Az újságban a Magyar Android Portál is kapott egy oldalt, találkozunk a kiadvány oldalain!

2011.12.21.

+