MojAndroid
(x) hirdetés

Az úgy volt, hogy Swampy szeretett volna zuhanyozni egyet. A történet itt véget is érne, ha nem lenne valaki, aki úgy gondolja meg is lehetne viccelni főhősünket. Feladatunk nem más, mint megakadályozni mesterkedésében a rosszaságot. Ehhez pedig szükségünk lesz észre, kombinációs készségekre, gyorsaságra, ütemérzékre és logikára is. Tovább után folytatjuk.

A játék valahol hasonlít a Cut The Rope című játékra, de mégis pont annyira más, hogy ne nevezhessük klónnak és élvezetes legyen minden vele eltöltött perc. Kivéve, amikor az ember haja égnek áll, mert 28. alkalommal is képtelen megcsinálni az adott pályát 3 kacsára. Ugyanis nem elég, hogy a három játék kacsát meg kell mentenünk (vízzel kell megtölteni őket) minden pályán, de ráadásul az adott pálya minél gyorsabb megoldására sarkall, hogy az időre is bónusz pontok járnak. Némelyik pályán a kacsák mellett egy kérdőjel található, ami azt jelenti, hogy valahol a homokban el van rejtve egy játékszer, amik megtalálásával bónusz pályákhoz jutunk.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=7fAav3rmzew]

A játék lényege, hogy Swampy fürdővízhez jusson. Ehhez a homokot kell eltávolítanunk az útból, eszközöket, terelőket kell használni a pályákon a víz terelésére, használnunk kell különböző mérgező folyadékokat, gőzzé kell alakítanunk a vizet vagy más folyadékot, majd onnan visszaalakítani és így tovább. Nem mondanám, hogy triviális a játék és volt olyan pálya, amivel napokig vért izzadtam, mire rájöttem, hogy tulajdonképpen sokkal egyszerűbb a megoldás, csak át kellett volna gondolni, a pályán található eszközök mire valók… Jelenleg 120 pályát kapunk, de a coming soon felirat arról árulkodik, hogy a jövőben ez bővülni fog. A bónusz pályákon a készülék gyroscopeja kap figyelmet, ezek inkább ügyességi kategóriába sorolhatók.

A játék grafikája aranyos, a zenéje és a hangok rendben vannak, de egy Disney neve által fémjelzett játéktól ez el is várható.
Különböző achievementeket is elérhetünk, ha valamit jól és/vagy gyorsan teljesítünk.
Mindezért egy sajtburger árát kell kifizetnünk, ami azt hiszem több, mint jó vételt jelent.

2011.12.06.

Ezeket már olvastad?

+