MojAndroid
(x) hirdetés

Bár már több olyan programot is bemutattunk, ami alkalmas ládázni, most ismét egy újabb van soron. A g:hu különlegessége, hogy ebben a geocaching.hu ládáit, illetve a gpsgames.hu játékait találjuk meg.

A program ajánlása az előző cikk kommentjei között érkezett (köszönjük). Meglepően jó a program, színes, érthető és könnyen kezelhető. Beállíthatóak benne geocaching.hu-s, illetve gpsgames.hu adataink is. Így akár beküldhetjük a megtalálás tényét is.

Csak a közelben lévő (Sasad) ládákat letöltve (vagy SD kártyáról importálva) is 200-as számról beszélünk, így elég sokáig “jó játékot” nyújt a program. A tétet emelve, lehetőségünk van akár csak a meg nem talált ládák letöltésére is. A gpsgames.hu is 25 játékkal (kincskeresés) halmoz el minket.

Ne felejtsétek el, az okostelefon hamar lemerül, így érdemes tartalék akkut, vagy mobil töltőt is vinni magatokkal.

A láda adatai között, bőséges leírás található, az iránytű segítségével betájolhatjuk annak hollétét, illetve térképen is megnézhetjük azt. Így minden adva van egy sikeres felderítéshez.

A beállítások között megtaláljuk az azonosítónk beírásának lehetőségét, kijelölhetjük a használt térkép fajtáját, és és még az iránytűt is bűvölhetjük, ha értünk hozzá…

A szoftver innen tölthető le. Jó szórakozást!

Az eredeti cikk itt olvasható:
http://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2010/03/plus_navigyurci.jpg

Kapcsolódó cikkek:

(x) hirdetés
2011.10.10.

+