MojAndroid
(x) hirdetés

Aranyos kis alkalmazással lepett meg minket a Stereobold csapata. (Akiknek a neve természetesen a Kétkerék, és egy sor már Telenoros app kapcsán csenghet ismerősen.) A MessyPocket egy live wallpaper, amit Tom Sawyer, ha nem döglött macskákkal meg kerítésfestéssel, hanem okostelefonokkal szórakozott volna, biztosan telepített volna azonnal.

Az app (illetve live wallpaper) zsebbé változtatja a telefonodat, és ebben a zsebben aztán minden lehet: pénz, gumimaci (und Erwachsene eben so!), óvszer, kóbor pisztácia, kulcsok… mint Tom Sawyer zsebe, mondjuk a pisztácia és a gumimaci nélkül. És mint jó zseb, a cuccok lötyögnek, ha a telefon zötyög. (Ahogy a népi dakota inuit mondás tartja: a cucc lötyög, ha a zseb zötyög.)

A zsebben lötyögő szirszarok aztán bővíthetők további szirszarokkal, letölthető addonok (pecás, gangsta, stb.) formájában, a zseb maga pedig változtatható. Military gatyád van? Hát akkor legyen a telefonod háttere is az!

A Stereobold volt olyan jófej, és csinált az appból egy androidportal.hu verziót is (köszi!), amelyben a szokásos lötyögtethető cuccok közé valahogy bekeveredett egy adag androidportal.hu kitűző is – milyen jól mutat az androidportal.hu app mögött a háttérben egy lötyögő logós jelvény!

Az alkalmazás egyértelmű előnye, hogy mivel a lötyögő szirszarok és a képernyőd között ott vannak az app ikonjaid, garantált, hogy a háttérre kihelyezett kulcsok és hasonlók nem karcolják össze belülről a telefonod kijelzőjét, maximum a procit, kicsit. (Azért a valódi kulcsokkal továbbra sem árt vigyázni.)

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Marketről itt, vagy az alábbi QR kód beolvasásával:

2011-09-13-messypocket_qr.png

Ha pedig az androidportal.hu verzió szimpatikus neked, innen tudod még egy ideig lerántani, vagy az alábbi QR kód beolvasásával:

2011-09-13-messypocket_ap_qr.png

Ennek a verziónak a telepítéséhez (mivel nem Market install) engedélyezned kell a non Market appok telepítését a telefonodon.

Hát akkor az ősi hindu kelta mondással élve: jó zötyögést!

Update: A Stereobold most jelezte, hogy valószínűleg egy Google Checkout in app rendszerben felbukkanó hiba miatt a fizetős pack-ok megvásárlása egyeseknek nem elérhető:

A valószínűleg a google fizetési rendszerében tapasztalható hiba miatt a fizetős pack-ok megvásárlása
egyesek számára nem elérhető, sajnos nem vagyunk befolyással a probléma megoldására.

Köszönjük megértéseteket!

Stereobold Fejlesztőcsapat

2011.09.14.

+