MojAndroid
(x) hirdetés

A Boy Genius Report újabb exkluzív fotókat robbantott az interneteken: ezúttal a HTC Puccini, a HTC Flyer “nagytesója” került a “product intro praecox” listára. Mit mondjak, nekem már a Flyer is nagyon bejött, a Puccinival sincs másként, annak ellenére, hogy szerintem továbbra is a 7″ a tökéletes tablet méret.

A Puccini a pletykák szerint 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon procival, 1 GiB RAM-mal, 10,1″-es, 1280×800 pixel felbontású kijelzővel érkezik majd, és Android 3.1 hajtánnyal. A mostani fotók tanúsága szerint érdekessége a Flyerben már megismert kapacitív toll mellett a hátlapján levő 8 Megapixeles kamera és a dual LED vaku, amelyek arra utalnak, hogy a tabletre optimalizált Ustream jó “kezekbe” kerül majd ezen az eszközön. És vegyük észre a szuper bőr tokot is, amelynek segítségével az eszköz valóban rászolgál a nevére (Puccini, ééérted) – nagyon elegáns, na.

További ergya szóviccek helyett tekintsük az alábbi két, nagyfelbontású fotót, és helyezzünk el egy poharat az állunk alá, nyálfelfogás céljából.

2011.07.27.

Ezeket már olvastad?

+