MojAndroid
(x) hirdetés

UPDATE: Írtam a fejlesztőnek, így végre a Tiki Towers 1-2 is megvásárolható és természetesen az összes többi GameHouse játék is.

Pár napja döntöttem el, hogy minden alkalmazást és játékot bemutatok, ami a telefonomon található. Nem csak az újdonságokat, hiszen elkerülhette a figyelmeteket valami illetve szerencsére folyamatosan bővül az Android felhasználók száma és lehet, hogy ami nekünk "öregeknek" alap, nekik újdonság. Márpedig mindenki megérdemli hogy információhoz jusson. :) A Tiki Towers egy építgetős játék, hangulatos játékmenettel, kihívásokkal, változatos pályákkal és aranyos grafikával. Gondoltam bemutatom végre ezt is, hiszen az egyik kedvenc játékom. A cél: minden majomnak át kell jutnia a pálya egyik pontjából, a másikba és hozzá kell jutnia útközben a megérdemelt banánjához. Aki azt hiszi, hogy ez könnyű feladat, csak próbálja ki. :) Minden pályán először építünk (adott mennyiségű bambusz áll rendelkezésünkre minden pályán), majd indulhat a mozi, amikor kiderül, hogy vajon sikerült megfelelő felépítményeket létrehozni vagy sem. Ha minden pályát megcsinálunk hibátlanra, indulhat az ECO mód. Azaz minden pályát meg kell csinálnunk újra, de sokkal kevesebb bambusz segítségével. Ha elérjük a céljainkat, különböző jutalmakat kapunk, melyek egy a fejlesztő cég honlapjára mutató linket tartalmaznak (az egyiket láthatjátok is a screenshoton, de nem ér letölteni amíg nem csináljátok meg ECO módban hibátlanra :) ). A linkek másik végén háttérkép, hangok, stb. várnak ránk. Jól gondoljátok meg, hogy hova rakjátok le a bambuszt, mert lehet, hogy csak "le kell hozni a banánt", nem kell hozzá hidat építeni. A gravitáció természetesen itt is működik. A screenshotot sikerült elrontanom, a játék nem hibás.


A második rész (Tiki Towers 2: Monkey Republic) 2 napja jelent meg a Marketen, de én csak most vettem észre, amikor benéztem az appbrain.com-ra a link miatt. Természetesen ezt gyorsan orvosoltam és már kezdődhetett is a játék. :) Az első részhez képest nem változott a játékmenet, a pálya választó felület lett más (az első részben szigetek vannak, minden szigeten 9 pálya található) illetve új pályák (30db) állítanak kihívás elé minket. Újdonság, hogy most már vannak több kijárattal rendelkező pályák is, azaz még jobban át kell gondolnunk mit építünk és hova. Kalandra fel, adjuk meg a banánt a majmoknak!

Íme egy bemutató videó az első részről:

UPDATE: A lite verzióhoz nincs szép link, mert az Appbrain nem mutatja. A Market link íme. Itt ki tudjátok próbálni vásárlás előtt.

2011.05.21.

Ezeket már olvastad?

+