MojAndroid
(x) hirdetés

 Néhány hónapja már írtunk a Traffic Club szoftverről. A rendszerben résztvevő felhasználók megoszthatják az általuk észlelt forgalmi eseményeket, így a többieknek lehetőségük van a zűrös helyeket elkerülni.  

A mostani verzió több újdonságot is tartalmaz, ilyen például a lopott autók felderítése is. Az ötlet, és a megvalósítása is zseniális. Az autó adatai bekerülnek a rendszerbe, és a telefon kameráján keresztül a a közösség akár perceken belül nekiláthat a keresésnek.

“A rendszer a járművadász funkció által – azaz a mobil alkalmazásba épített automatikus rendszámfelismerő algoritmussal – segíthet megtalálni az ellopott autóját is. Vagy épp Ön segíthet másoknak! Egy lopott járművet a bejelentést követően néhány perc múlva már akár több ezer kamerás mobil kereshet az utakon a rendszáma alapján!

Úgy működhet a felhasználók által alkotott közösség, mint egy gyors reagálású hadtest. Nem mellesleg a becsületes megtaláló – akinek mindössze csak bekapcsolva kell hagynia a mobilját és futtatni a programot – akár még jutalomban is részesülhet, amennyiben egy tulajdonos ezt felajánlja. (A Járművadász funkció a mobil alkalmazáson belül jelenleg csak Android készülékeken elérhető.)”

A mostani verzióba bekerültek a Google által nyújtott forgalmi információk is. A felhasználók száma már 8000 ezer felett jár, bár az egy időben aktív emberkék száma időnként még mindig nem számottevő. Gondolom az autókereső funkció megléte miatt még több felhasználó fog csatlakozni a rendszerhez, és így még hatékonyabb lesz az információk begyűjtése.

Próbáld ki te is.

Az eredeti cikk itt olvasható: http://navigyurci.hu/2011/04/08/uj-traffic-club-autovadaszat-indul/


 

2011.04.13.

+