MojAndroid
(x) hirdetés

A teljes cikket itt olvashatod: http://www.droidground.hu/2011/03/napi-rutin-5-alkalmazas-mindennapokra.html

 

 

 

 

Életünk során sokszor érezzük azt, hogy elveszünk a mindennapok sűrűjében. Reggel beállunk a taposómalomba, közben a számlák az idegeinket pusztítják, erre már csörög is a telefon “Drágám, hozz már egy kis tejet hazafelé jövet mert elfogyott”. Ugye ismerős? A következő 5 alkalmazás, melyet most bemutatunk pont az ilyen problémákat kívánja orvosolni, hogy életünk ne csak a monoton feladatok teljesítésében merüljön ki. Kezdjünk is neki:

 

Wallet

 

Ha elfogott már a paranoiás érzés, hogy valaki megszerzi a pin kódodat vagy a bankszámlaszámodat vagy csak nehéz észben tartanod az azonosító kódjaid, akkor a Wallet a te programod. Az alkalmazás felajánlja számodra, hogy tematikusan rendezhesd adataidat (bankszámla, pin kódok, fontos számok) és egyúttal képes vagy szinkronizálni azt a Dropbox accountoddal. Ha esetleg aggályaid lennének a biztonsággal kapcsolatban, akkor megnyugtatlak a fájl kódolva kerül elmentve a telefonod memóriájába. Amennyiben nincs bekapcsolva a Dropbox szinkronizáció rajtad kívül senki sem férhet hozzá személyes adataidhoz. A Wallet letölhető innen.

 

 

 

Out of Milk

 

Az Out of Milk három remek funkciót egyesít magában. Találunk benne bevásárló listát, kezelésben tarthatjuk éléskamránkat és a napi teendőinket is egy kalap alá vehetjük. Mindegyik szekcióban több listát is összeállíthatunk, így beállíthatunk átlagos vásárlásokat, illetve felkészülhetünk a nagy bevásárlásokra is. Mindezt egy igazán felhasználóbarát külső rejti, de sajnos a kezeléshez jobb ha rendelkezünk némi angol tudással. Plusz funkció, hogy a különböző termékek vonalkódjait leolvasva hozzáadhatjuk az éléskamránkhoz a különböző árucikkeket. Felejtsd el a tollat és a papírt a bevásárlólistádat mostantól hordd mindig a zsebedben!

A program elérhető itt.

 

 


2011.03.12.

Ezeket már olvastad?

+