A világ első szemüvegnélküli 3D okostelefonja az LG-től

Az alábbi hírt bocsátotta az LG a rendelkezésünkre. Így nem kérdés, hogy lesz 3D mobil. A kérdés, hogy milyen lesz, van-e piaca egy 3D telefonnak, de ezekre a kérdésekre egyelőre még nem tudunk választ adni. Majd az MWC után kicsit okosabbak leszünk.

  

 Az idei Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) mutatja be az LG a világ első 3D okostelefonját, az LG Optimus 3D-t. A telefon egyenesen a vásárlók tenyerébe varázsolja a 3D élményt.

Az LG Optimus 3D egy az egyedi élményt nyújtó mobilkészülékre optimalizált teljes platformmal rendelkezik. Az LG eddigi legfejlettebb okostelefonjában kétlencsés kamerával lehet háromdimenziós felvételt készíteni, majd a 3 dimenziós képet szemüveg nélküli LCD kijelzőn lehet megtekinteni. A 3D tartalmakat azután HDMI és DLNA kapcsolattal könnyedén megoszthatjuk az arra alkalmas készülékekkel. 

Az LG Optimus 3D-ről további részleteket és élő bemutatót az LG február 14. és 17. között Barcelonában, a Mobil Világkongresszuson ajánl az érdeklődők figyelmébe.

 

Amint kezünkbe jut a telefon, vagy bármilyen személyes vélemény, élmény áll rendelkezésünkre, azonnal tudatjuk Veletek. 

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →