MojAndroid
(x) hirdetés

Hosszú probálkozások után talán sikerült végre javítanom egy-két problémát az AndroidPortal.hu appban, ami akkor merült fel, ha frissítés közben megszakadt a hálózati kapcsolat. Ilyen esetben sajnos képes volt beragadni a frissítés, és a frissítés ikont nem lehetett többé levarázsolni a státusz sorról. (Mint ahogy azt MuzX is jelezte a marketen.)

Ennek a megoldására készítettem most egy javítást, ami más egyéb apróságokkal került fel a marketre:
– az 1×1 widgetet frissítettem. Most már nem “painttel” vannak rajzolva a számok, hanem az Android rajzolja. Szerintem szebb lett.
– kézi frissítés esetén most már dob fel egy kis feliratot, hogy lásd, hogy sikerült megnyomni a gombot
– frissítést elvileg meg is lehet szakítani most már. Bár ez nem tökéletes, mert lehet azonnal megszakítani a kommunikációt, hanem ha az OS úgy dönt, hogy most már elég, akkor állítja le csak a frissítést, ami néha 40 másodpercig is eltarthat. Ez utóbbi egyébként tapasztalható akkor is, ha elment az internet. Ilyenkor egy pár másodpercig még fent lehet a frissítés ikon. De tapasztalataim szerint most már 1 percen belül mindenképp eltűnik.

Szóval tessék frissíteni, és bátran szólni, ha bármi rendellenességet észleltek. Itt is és a marketen található e-mail címen is megtaláltok.

Üdv,

G.

2010.08.21.

Ezeket már olvastad?

+