MojAndroid
(x) hirdetés

Új játékra invitálnék mindenkit. Az iPhone tudjuk, hogy a kreatívok esetében is sokszor kedvelt telefon. Ritka fotóst, rendezőt, szinészt nem iPhone-nal a kezében látni. Ezzel semmi baj. Mindenkinek a saját döntése, milyen telefont használ, éppen ezért lenne érdekes gyüjteni olyan képeket, embereket, ahol mégis androidra esett az illető választása. Android érdekes helyeken, érdekes kezekben. 

A sort tulajdonképpen már megnyitottam, amikor a legeslegelső miértemet beküldtem. Ehhez Arnold Schwartzeneggert csatoltam, amint a Magic-el a kezében pózol. Azonban nem írtam le, hogy hogy került az oda, honnan származik a kép, stb.

Így ide is leírnám a szabályokat, hogy ne csak egy kép, vagy egy mondat szülessen:

  • Legyen kép, amin látszik a telefon
  • Honnan származik a kép? Ki a személy rajta, miért érdekes, hogy androidot használ
  • Egyéb hozzáfűzni valók
  • Valós legyen, nem érdekelnek fake képek, azaz Steve Jobs keynote és odamontírozott Nexus One, meg hasonlók

Remélem, hogy sikerült felkelteni az érdeklődéseteket. És akkor következzen a kép, ami miatt megfogant a fejemben a gondolat erről a játékról:

Casey Templeton

 

A kép Casey Templeton blogbejegyéséből származik. Az érdekessége, hogy egy fényképészről beszélünk, egy igazán kreatív emberről, aki kitalálta, hogy hogyan reklámozza saját magát. Maga a kis doboz, amit készített már megéri, hogy legalább a videót megnézzétek az oldalán.

Casey Templeton a fenti képen megmutatja hogyan készült a kis csomag. És a bal alsó képen ott figyel a telefon. Játék a játékban, milyen telefonról van szó? (A sense ui mindenkinek könnyen felismerhető, így annyit segíthetek, hgoy htc termék) Nem egy szándékosan odahelyezett telefon, de jól látható, s örül minden androidos szíve, amikor ilyeneket láthat.

2010.03.09.

+