MojAndroid
(x) hirdetés

Sziasztok!

Azzal kezdeném hogy csak január óta vagyok “androidos”. Mikor eljött a telefon váltás ideje még csak nem is sejtettem hogy androidos telót fogok venni a samsungot meg egyenesen elutasítottam(elöször:P). Sokat nézelödtem és csalódtam mikor az apám ajánlotta a Samsug Galaxy Spica-t(ő is ezt használja és csak dícséri). Sokat áradozott róla hogy milyen sok remek app pakolható rá, gyors és sokattudó. Ebben egyet kell vele értenem. Megszületett a döntés: android felhasználóvá válok…nem bántam meg és azt sem hogy annak ellenére hogy Samsung megvettem.Külsőre szép telefon, mások is dícsérték, de kinek mi tetszik.

Egyetlen problémám az volt vele(amin megis lepödtem) hogy a bloutooth-ot nem használhatom rajta kedvem szerint adatküldözgetésre…sz. géphez való szinkronizálásra való csak és max névjegyeket tudok küldeni vele a telefonkönyvből(jah és persze headset csatlakoztatás). Én ugy tudom ez a 2.0ás androiddal kiküszöbölhetö.

A kamerája csak 3.2mp de szerintem és bizonyára a gyártó szerint sem egy kritikus ponta a telónak ugyanis egész jó képet készít.

Én nagyon megszerettem egy jódarabig nem szándékozom lecserélni…hacsak közbe nem jön vmi.

(Csak vigyázni…vásárlás után amint tudja az ember szedjen le megfelelö appot és kapcsolja ki az adtforgalmat mert figyelmeztetés nélkül felmászik a netre és eléggé fel tudja tornázni a telefonszámlát. /apámnak pl.:16000Ft-ra/).

Ui.:Ha hülyeséget írtam elnézést..nem vagyok vmi jó fogalmazó(és nagy szakértö semXD).

Üdv.: White*Star

2010.02.19.

Ezeket már olvastad?

+