MojAndroid
(x) hirdetés

Az érintőkijelzős eszközök iránti rajongásom az HTC touch diamond megjelenésével kezdődött. Őszintén meg kell valljam, bármennyire is lenyűgözött a készülék, sajnáltam rá a 70E körüli összeget ( ez egy speciális akció volt akkoriban ) Rendszeres látogatója lettem a mobiltelefonokkal foglalkozó portáloknak és az HTC weboldalának is.

Így szereztem tudomást, az Android rendszerről és az azt futtató G1-ről. A tesztek olvasgatása során kiolthatatlan vágy gyúlt bennem! Nekem Androidos gép KELL! A tesztek, bár tudását elismerték, külseje miatt  rendre leminősítették. Aztán egy szép nyári napon, egy bevásárlóközpont GSM boltjának kirakatában megpillantottam egy hófehér, elegáns, a többi közűl egyediségével, kedvességével kitűnő csodamasinát. Nem hittem a szememnek! Hiszen én is láttam a képeket az ormótlan, esetlen, banán módra meghajlított szappantartóról. De élőben, valahogy más. Vékony, kecses szuper high-tech. Addigra már a magiccel és  ahero-val szemeztem, de ettől a pillanattól kezdve nem nyugodtam, amíg egy G1 boldog és elégedett tulajdonosa nem lettem. Ebay UK-ról "viszonylag könnyen" szereztem egy nulla perces darabot, olyan áron, ami már a zsugori lelkemnek sem volt sok (szállítással, függetlenítéssel 50-ben lett meg). Igaz fekete, de utóbb kiderült, hogy ez még bizonyos szepontból jobb is(billentyű háttérvilágítás).

Bár mindent elolvastam róla a várakozásaimat még így is felülmúlta jócskán!!!

 

+:

– Hihetetlen jó hang minőség telefonálás közben

– Csúszásmentes műanyag hátlap

– soha nem használtam eddig, de most már nem tudom nélküle elképzelni QWERTY billentyűzet

– Nincsen olyan dolog, amire ne lenne app a marketban ( kérdezzetek bátran :D )

-:

– hát igen, az aku tényleg nem túl izmos, elvan a telefon úgy 30-40 óráig, de ha komolyabb grafikus megjelenítéssel vagy az antennák intenzívebb használatával nyúzom, órák alatt képes lemerülni

– mai napon az ötvenedik app után már csak 11% a szabad memóriám, ebből örülnék többnek, de ez rootolással megoldható

– egy problémám van csak, ami tényleg igazi bajom. Hívás várakoztatás közben nem jelez hanggal  újabb bejövő hívás esetén. van erre egy app a call waiting options, de nem látom a marketben már sajna.

 

Szóval aki azt hiszi, hogy ez a készülék elavultabb, mint a mostanság kiadott társai, hát ne fogadjon rá nagyobb összegekben! ;) Én nem cserélném el jelenleg egyik komolyabbnak mondott társra sem. A hero tetszik, de a qwwerty hiánya nekem tényleg hiány. Bocsánat a bő lére eresztett bejegyzésért, de a G1-em egy igazi társ és vagy ennyit írok róla vagy semennyit! :)

GO ANDROID!!!!!!!

48
2009.12.10.

Ezeket már olvastad?

+