MojAndroid
(x) hirdetés

A HTC egy 6 perces videóval kedveskedett azoknak, akik nem akadtak le azon, hogy a Flyer egymagos processzorral és Android 2.4-gyel érkezik majd a kétmagos Honeycomb tabletek piacára. Mondtam már korábban, és tartom a véleményem: a HTC szuperül átgondolta és megvalósította, amit egy tabletnek tudnia kell, és ezzel a kissé öregecske konfigot feledtetve szerintem jó eséllyel egy lépéssel a konkurencia előtt jár.

A videón bemutatásra kerülnek a Flyer munkafolyamat-segítő funkciói: legfőképp a Scribe (amihez kapacitív toll is jár, ami bátor dolog, de jó ötlet, a meeting jegyzetek naptár bejegyzéshez rendelése, ami szimplán zseniális (feltéve, hogy lehet máshoz is rendelni, mint Google Calendar event, mi ugye kb. megint kizárná, hogy enterprise környezetben használni lehessen), és a remek jegyzetelést-jegyzetvisszafejtést segítő funkciók, mint a szövegkijelölések automatikus kigyűjtése, vagy a jegyzet bizonyos pontjához tartozó hangfelvétel visszajátszása… Ezek olyan dolgok, amik bennem is felmerültek tablethasználat közben, mint igény, csak hát nincs a kezem alatt egy gyártó, hogy megvalósítsam.

Összességeben a Flyert továbbra is izgalmas eszköznek tartom, és kíváncsian várom az első hands-on teszteket. Videó a tovább után!

[video:http://www.youtube.com/watch?v=lzn9LkvKM8E]

 

2011.04.01.

+