MojAndroid
(x) hirdetés

Holnap a Honor bemutatja a MagicOS 9.0-t, de már most betekintést nyerhetünk, és megerősítést kaptunk arról is, hogy a Honor Magic7 sorozatot a Qualcomm által épp most bejelentett Snapdragon 8 Elite lapkakészlet hajtja majd.

A Magic7 és a MagicOS 9.0 hozza a „mobiljátékokhoz az első valós idejű NPU grafikus megjelenítést”, valamint az „iparág első eszközön futó AI ügynökét egy nyílt ökoszisztéma számára”. De mit is jelent ez pontosan?

A hivatalos leírás kicsit homályos, de a generatív mesterséges intelligenciát használja majd a GPU terhelésének csökkentésére (ezáltal csökken a hőmérséklet és az energiafelhasználás is). Ez jobb képminőséget is ígér. Nem világos, hogy ez alacsonyabb felbontásban renderelt képkockákat nagyít fel, új képkockákat generál, vagy mindkettőt. Ez a részlet a jövő héten derül majd ki.

Az AI ügynök neve egyébként YOYO asszisztens, és széleskörű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik: utazások tervezése (beleértve jegyfoglalást), naptárak kezelése, értesítések menedzselése, fájlok átvitele alkalmazások között, és még sok más. Gondoskodik az apró bosszúságokról is, például a nem kívánt előfizetések lemondásáról. A rendszer átnézi az alkalmazásaidat, listát készít, és lehetőséget ad arra, hogy lemondhasd azokat, amelyeket már nem szeretnél. Az AI asszisztens még azt is tudja, hogyan szereted a kávédat, és közvetlenül elvezet a helyi kávézó rendelési oldalára.

Az MagicRing technológiáról is szó esett. Nem, nem egy okosgyűrűről van szó, hanem egy olyan technológiáról, amely különböző eszközök, alkalmazások és szolgáltatások között működik. Például a Snapdragon-alapú Windows ARM PC-k részletes képeket tudnak generálni egyszerű vázlatokból a Cocreator segítségével, és a MagicRing révén ezt a Cocreator-t elérheted táblagépekről, például a Honor MagicPad 2-ről.

A Honor Magic7 sorozatot jövő héten, szerdán mutatják be. Addig is megtekintheted az első előzetes videót, amely bemutatja a Hold által inspirált színváltozatot és az új négykamerás rendszert.

A Qualcomm Technologies-szal való együttműködés révén az AI-központú ökoszisztémát definiáljuk, és forradalmasítjuk a felhasználói élményeket az AI-korszakban. Örömmel mutatjuk be az iparág első AI ügynökét egy nyílt ökoszisztéma számára, és elhozzuk az eszközön futó generatív AI-t a játékokhoz, amelyet NPU-alapú számítástechnika hajt. Üdvözöljük a mobil Autopilot AI korszakában

– mondta Dr. Ray Guo, a Honor marketingigazgatója.

(x) hirdetés
2024.10.22.

Ezeket már olvastad?

+