MojAndroid
(x) hirdetés

A Snapdragon 8 Elite hivatalos bejelentésével számos márka kezdte meg a következő zászlóshajó készülékeinek megjelenési dátumának bejelentését.

Az Asus is csatlakozott a Snapdragon 8 Elite bejelentési hullámhoz, és most közzétette a ROG Phone 9 sorozatának megjelenési dátumát. A ROG Phone 9 és a ROG Phone 9 Pro november 19-én debütál egy dedikált eseményen, amely 12:00 CET-kor (közép-európai idő szerint), azaz 6:00 ET/19:00 tajvani idő szerint kezdődik. Az Asus hivatalos képeket is megosztott a ROG Phone 9-ről, amely szinte azonosan néz ki a ROG Phone 8 sorozattal. A hátlapon egy három érzékelőt tartalmazó, pentagon alakú kamera sziget található, a jellegzetes gamer esztétikával és ROG logóval ellátott LED világítással. Az előlapon egy lapos kijelző található, amelyen egy lyuk található a szelfikamera számára.

A jobb oldalon nyomásérzékeny AirTriggers gombok kaptak helyet, szintén ROG márkajelzéssel. Az Asus az esemény előtt egy “AI on, game on” szlogennel teasel, amely új mesterséges intelligencia funkciókra utal, de részleteket még nem árultak el. Biztosan több információra számíthatunk az eseményig hátralévő napokban, és folyamatosan frissíteni fogjuk az újdonságokat.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.22.

Ezeket már olvastad?

+