MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung 2025-ben piacra dobhat egy háromszor hajtható okostelefont, árulták el iparági bennfentesek Koreából. A vállalat már készen áll a technológiával, és az ellátási lánc is felkészült az új termékre. Ennek ellenére a végső döntést az összehajtható telefonokért felelős MX (Mobile eXperience) divízió hozza majd meg.

Ugyanebben a jelentésben az is szerepel, hogy az összehajtható OLED panelekre leadott megrendelések több mint 10%-kal csökkentek, mivel a Galaxy Z Fold6 és a Galaxy Z Flip6 iránti kereslet nem felelt meg a várakozásoknak.

A Samsung Display 2024-ben várhatóan 12 millió hajlítható OLED panelt szállít, ami jelentős, 40%-os csökkenést jelent a tavalyi 20 millió szállításhoz képest. Ez magában foglalja a Galaxy termékekhez készült kijelzőket, valamint más olyan vállalatokhoz, amelyek beszállítóként a Samsungra támaszkodnak, mint például a Xiaomi, a vivo és az Oppo.

Különösen a Galaxy Z Fold6 és a Galaxy Z Flip6 felelős körülbelül 8 millió egységért, ami elmarad a korábban előre jelzett 10 millió eladástól. Az új és régi készülékek értékesítési trendje is évről évre csökken. A jelentés szerint a Samsung egyik lehetséges stratégiája ennek ellensúlyozására egy olcsóbb Galaxy Flip bevezetése lehetne, amely szélesebb közönség számára tenné elérhetővé ezt a formátumot.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.22.

Ezeket már olvastad?

+