MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 15 hivatalos bemutatójára várhatóan néhány napon belül sor kerül, miután a Qualcomm leleplezte a készüléket hajtó Snapdragon 8 Elite lapkakészletet. Ami azt illeti, az Elite kifejezetten jól illik a Xiaomi 15-höz, legalábbis a Geekbench teszt alapján, amelyet valószínűleg egy Xiaomi 15 prototípus futtatott.

A telefon tegnap bukkant fel meg a Geekbench 6.3.0 online adatbázisában, és a képernyőképen látható, hogy a készülék lenyűgöző 3180 pontot ért el az egy magos, és 10 058 pontot a többmagos teljesítményteszten.

A szóban forgó prototípusban 16 GB RAM található, de egyelőre nem világos, hogy ez lesz-e az egyetlen opció, vagy a telefon megjelenésekor más változatok is elérhetők lesznek. Meglepetésre a prototípus Android 15-öt futtat, annak ellenére, hogy ezt a verziót a Google csak a múlt héten tette elérhetővé a Pixel készülékek számára. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a végleges Xiaomi 15 első naptól kezdve Android 15-tel érkezik.

A Xiaomi 15 és 15 Pro először, egy időben jelenik meg ebben a hónapban, míg az Ultra később érkezik. Fontos megjegyezni, hogy a 15 és a 15 Pro kezdetben kizárólag Kínában lesz elérhető.

A 15-ös globális megjelenése jövőre várható.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.22.

Ezeket már olvastad?

+