MojAndroid
(x) hirdetés

Jeff Pu, aki gyakran pontos információkkal szolgál az Apple-termékekről, egy új kutatási jegyzetben az iPhone 17 sorozat következő évre, valószínűleg szeptemberre tervezett bemutatásáról beszélt.

A legérdekesebb újdonság a sorozatban az iPhone 17 Slim (vagy iPhone 17 Air, ha az Apple ugyanazt a névadási sémát követi, mint a táblagépeknél). Ez a modell állítólag az A19 chipet használja majd (tehát nem az A19 Pro-t, mint a Pro modellek), 8 GB RAM-mal párosítva. Ennek megfelelően a Apple Intelligence támogatása alapból elérhető lesz. A telefon egyetlen 48 MP-es hátlapi kamerával és egy 24 MP-es előlapi kamerával érkezik. Face ID-t, alumínium keretet és 6,6 hüvelykes kijelzőt kap, és Pu szerint ez a modell teljesen új dizájnt kap, és felváltja az iPhone Plus modellt.

Az iPhone 17 Pro és Pro Max modellekről is szó esett. Mindkét modell ugyanazokat a kijelzőméreteket kapja, mint az elődeik, és A19 Pro chipet, 12 GB RAM-ot, egy 48 MP-es telefotó kamerát, valamint egy 24 MP-es előlapi kamerát. A Pro Max modellnél továbbá egy sokkal keskenyebb Dynamic Island kialakítás várható, mivel az új Face ID rendszer kisebb helyet foglal majd el a kijelzőn.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.21.

Ezeket már olvastad?

+