MojAndroid
(x) hirdetés

A héten szerdán a Honor bemutatja Android szoftverének következő nagy verzióját, a MagicOS 9.0-t, a jövő héten szerdán pedig az első zászlóshajó készülékeit is, amelyek ezt a szoftvert használják majd – a Honor Magic7 sorozatot.

A vállalat egy rövid bepillantást is adott az egyik telefonba, valószínűleg az Honor Magic7 Pro-ba. Itt van az előzetes videó, amely megmutatja a jellegzetes kameramodul formáját, amit már a Magic6-nál is láthattunk, de most három helyett négy lencsével.

Ezt a színváltozatot „Moon Shadow Gray”-nek hívják, és az első sci-fi film, az A Trip to the Moon ihlette.

A videó nem mutatja meg a telefon elejét, de azt a felhasználói kézikönyvben vázlatos formában láthatjuk. A Magic6 Pro-hoz hasonlóan a Magic7 Pro is egy tabletta alakú kivágással rendelkezik majd, amely egy 3D ToF szenzort tartalmaz a biztonságos arcfelismeréshez.

A hátlapi kamera 6x optikai zoomot és akár 100x hibrid zoomot kínál. A vázlat szerint a bal felső modul tartalmazza a periszkópos kamerákra jellemző négyzet alakú lencsét. A felhasználói kézikönyv emellett megmutatja a gombok, a USB-C port (amely vezetékes fejhallgatókat is támogat, mivel nincs 3,5 mm-es jack csatlakozó), valamint a kettős nano-SIM tálca elhelyezkedését (microSD bővítési lehetőség nincs).

A Honor Magic7 Pro-t már lefotózták George Zhao, a vezérigazgató kezében is. Jól látható, hogy a telefon ívelt kijelzővel rendelkezik, akárcsak elődje.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.21.

Ezeket már olvastad?

+