MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S25 Ultra, amely várhatóan 2025 januárjában debütál, és négy színben lesz elérhető: fekete, zöld, kék és titán. Ezt a megbízható forrás, Ice Universe szivárogtatta ki, aki szerint ezek a szokásos opciók, de nem világos, hogy hány online-exkluzív szín lesz elérhető a telefonhoz.

A Samsung még nem adott hivatalos információt a Galaxy S25 Ultra-ról, de a kiszivárgott renderképeknek köszönhetően már tudjuk, hogy milyen lesz a készülék. Elöl egy punch-hole kijelzőt kap, míg hátul egy új kameradizájn lesz látható. Ez azt jelenti, hogy a kamerák elrendezése változatlan marad, de az egyes kamera lencsék körül vastag, sötét gyűrű lesz.

A pletykák szerint a Samsung Galaxy S25 Ultra hátsó kamerarendszere a következő kombinációból áll majd: egy 200 MP-es elsődleges kamera (ISOCELL HP2 szenzor), egy 50 MP-es ultraszéles látószögű kamera, egy 10 MP-es telefotó egység (3x optikai zoom), és egy 50 MP-es telefotó egység (5x optikai zoom). Az előlapi, szelfikamera pedig egy 12 MP-es szenzort használ majd.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.21.

Ezeket már olvastad?

+