MojAndroid
(x) hirdetés

Ma korábban az Oppo bemutatta a ColorOS 15-öt (Android 15-re épülve), és részletes ütemtervet ismertetett a régebbi eszközök, köztük a kínai OnePlus telefonok frissítésére. A OnePlus globális készülékein továbbra is az OxygenOS márkanevet használja, és annak 15-ös verzióját hivatalosan egy hét múlva, október 24-én (jövő csütörtökön) mutatják be.

Az OxygenOS 15 az „Amikor a sebesség találkozik az MI-vel” mottó alatt érkezik. Nem meglepő, hogy a ColorOS 15 is nagy hangsúlyt fektet a mesterséges intelligenciára.

A OnePlus egyelőre nem osztott meg részleteket, de a vállalat hónapok óta dolgozik mesterséges intelligencia (MI) funkciókon – áprilisban mutatták be az AI Eraser eszközt, majd később a Gemini-t, és nemrégiben a Gemini Live-ot (a Google MI beszélgetős verzióját).

Természetesen arra számítunk, hogy a jövőbeni telefonok már az új operációs rendszerrel érkeznek. A OnePlus 13 megjelenése még ebben a hónapban várható, legalábbis Kínában (a globális bemutatóra valószínűleg 2025 elején kerül sor). A készülék a legújabb Snapdragon chipet használja majd, amelyet már egy Qualcomm által közzétett teaser videóban is láthattunk – magát a chipet pár nappal az első telefonok előtt fogják bemutatni.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.18.

Ezeket már olvastad?

+