MojAndroid
(x) hirdetés

Elérkeztünk a tüsszentős, köhögős, torokköszörülős időszakhoz – a nyálkás, esős évszak fokozott figyelmet igényel, ha szeretnénk egészségesek maradni. A HONOR néhány alkalmazással igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy okostelefonunk ebben is kifejezetten jól jöhet – már ha tudatosan használjuk.

🏋🏽 Ne álljunk le az edzéssel  – Nagy eséllyel ilyenkor kevésbé vagyunk motiválva arra, hogy kimozduljunk és mozogjunk, de fontos, hogy fenntartsuk a lendületet – ha elkezdtünk a szép időben edzeni, tegyük azt a rossz időben is. ASworkit egy szuper, személyre szabható alkalmazás, ami segít abban, hogy kialakítsunk egy ideális ütemtervet magunknak ebben az évszakban is.

🍏 Ügyeljünk étkezésünkre – Ha nem is pontosan azok vagyunk, amit megeszünk, a táplálkozásunk jelentősen meghatározza egészségünket, legyen az fizikai vagy mentális. Emiatt fontos odafigyelnünk arra, hogy mit eszünk, és mi milyen hatással van ránk: ehhez jön jól a Yazio, ami a kalóriaszámlálástól a tápanyagok megjelenítéséig mindenféle hasznos infót tartalmaz az ételekről. Sőt, kiegészítve a HONOR Magic V3 vagy a HONOR 200  új, Bekarikázással keresés opciójával és AI funkcióival pedig még hatékonyabban gyűjthetünk be információt arról, amit eszünk vagy ennénk.

🧠 Legyen agyunk is fit – Persze fontos, hogy ne csak testünket tartsuk fitten, hanem elménket is. A Peak fejtörőkkel és logikai feladványokkal gondoskodik arról, hogy minden nap megdolgoztassuk szürkeállományunkat. Ez ráadásul kifejezetten szórakoztató is, így játszva fejleszthetjük készségeinket.

💤 Pihenjük ki magunkat – Egészségünkben meghatározó szerepet játszik az, hogy ki tudjuk-e pihenni magunkat. Akár betegnek érezzük magunkat, akár csak intenzív edzésben vettünk részt, szervezetünknek muszáj regenerálódnia. ABetterSleep egy alváskövető app, ami segít nyilvántartani alvásciklusainkat, hogy így akár javíthassunk is rajtuk.

(x) hirdetés
2024.10.18.

Ezeket már olvastad?

+