MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor vezérigazgatója, George Zhao, egy nemrégiben tartott bemutató során bepillantást engedett az érkező Honor Magic7 Pro készülékbe. A telefon egy olyan álcázó tokban volt elhelyezve, amelyet kizárólag prototípusokhoz használnak, és célja, hogy elrejtse a készülék jellegzetes dizájn elemeit.

Így tehát, ahogy a képeken is látható, nem sok részletet lehet megállapítani a dizájnról. Ami viszont egyértelműen látható, hogy a telefon felső részén egy kapszula alakú kivágás található, amely a szelfikamerának és a 3D arcfelismerési technológiának ad helyet.

A képek alapján a Honor Magic7 Pro kijelzője is ívelt, akárcsak az elődjéé. A 2024 végére jellemző, apró kávák természetesek a csúcskategóriás kínai telefonoknál, és a Magic7 Pro e tekintetben nem okoz csalódást.

A hátlapról viszont kevesebb részlet derül ki, mivel a tok teljesen eltakarja a kamera sziget dizájnját. Ami látható, az az LED-vaku és két kamera, de sok részletet nem tudunk megfigyelni. A Honor Magic7 sorozat hivatalosan október 30-án fog bemutatkozni.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.17.

Ezeket már olvastad?

+