MojAndroid
(x) hirdetés

Ma a Digital Chat Station nevű szivárogtató megosztott néhány nagy felbontású, valós képet az Oppo Find X8-ról, amelyek vékony és szimmetrikus kereteket mutatnak mind a négy oldalon, mindössze 1,45 mm-es vastagsággal. A hozzászólások között valaki egy összehasonlító képet is megosztott, amelyen az Oppo Find X8 és az iPhone 16 Pro látható egymás mellett.

Ahogy a képen is látható, az Oppo Find X8 matt üveg hátlappal érkezik, ami hasonlít az iPhone kialakításához. Egy felhasználó még az „OPhone” elnevezést is használta, utalva a hasonló megjelenésre és kézben tartási élményre. A hasonlóság kiterjed az idei lapos középső keret kialakítására is.

A kamera dudor kevésbé kiemelkedő, mint a vivo X200 Pro esetében, és az iPhone 16 Pro-ra emlékeztet. Ez a finomabb dizájn kényelmesebb felhasználói élményt nyújthat, különösen azok számára, akik gyakran hordják zsebben a telefonjukat. A kamera rendszer összesen három kamerát tartalmaz, egy negyedik kivágás pedig csak a szimmetria kedvéért van ott, nem funkcionális. A három 50 MP-es szenzor közé tartozik egy 1/1.56″-es LYT-700 a főkamerához, egy 1/1.95″-es LYT 600 a 3x-os teleobjektívhez, valamint egy 1/2.75″-es ISOCELL JN5 az ultraszéles látószöghöz. A középen található Hasselblad logó megerősíti a jobb képalkotást segítő együttműködést.

Mit várhatunk az Oppo Find X8-tól?

A belső specifikációk alapján a telefon egy 5630 mAh-s akkumulátort kapott, amely 80 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltést támogat. A Find X8 sorozat az elsők között lesz, amelybe a Dimensity 9400 chip kerül, amely jelentős javulást hoz a CPU, GPU és MI teljesítmény terén.

A nagyobb akkumulátor ellenére a Find X8 karcsú formát öltött, köszönhetően a Si/C akkumulátor technológiának. A készülék mindössze 7,85 mm vastag (vékonyabb, mint az iPhone 16 Pro 8,3 mm-es vastagsága), és 193 g súlyú, így 6 grammal könnyebb az iPhone-nál.

Az előlapon a telefon egy 6,59 hüvelykes kijelzőt kapott (az iPhone 6,3 hüvelykes kijelzőjéhez képest), amely 1.5K felbontású és hasonló képaránnyal rendelkezik. Az érdeklődők számára részletesen bemutattuk a Find X8 és X8 Pro specifikációit is.

(x) hirdetés
2024.10.16.

Ezeket már olvastad?

+