MojAndroid
(x) hirdetés

A Vivo X200 Pro Mini-hez hasonlóan, a Honor is egy új kompakt csúcskategóriás telefonon dolgozhat, és most egy új pletyka arra utal, hogy ez a Honor 300 okostelefon lehet. Íme, amit eddig tudunk.

Honor 300: Új versenytárs a Galaxy S25 és az iPhone 16 számára?

A legújabb pletyka a Smart Pikachu nevű ismert szivárogtatótól származik, aki a Weibo-n tette közzé az információt. A bejegyzés szerint a közelgő Honor 300 sorozat egy új, kis méretű okostelefon modellt hozhat. Bár a készülék nevét nem árulták el, valószínű, hogy ez lehet az új prémium sorozat alapverziója. Ha a Honor 300 lesz a márka új kis telefonja, akkor valószínűleg a piacon lévő hasonló modellekkel, például a Galaxy S25-tel és az iPhone 16-tal fog versenyezni.

Ez magában foglalja a Motorola Edge 50 Neo-t, a Google Pixel 7a-t és a Galaxy S23 FE-t is. Emlékeztetőül, a Honor 200 sorozat a Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Lite és  egyes piackon a Honor 200 Smart modelleket tartalmazta. Augusztusban egy olyan jelentés is megjelent, amely renderképeket osztott meg a Honor 300 Pro-ról és annak egyedi hátlapi dizájnjáról. Figyelembe véve, hogy a Honor 200 sorozat májusban jelent meg, valószínű, hogy a Honor 300 sorozat is hasonló időpontban fog debütálni jövőre.

Ez azt jelenti, hogy még sokáig várnunk kell a megjelenésre, és közben egy új trend is kirajzolódik. A kis képernyős okostelefonok népszerűsége csökkent a nagyobb képernyős eszközökkel szemben. Még a prémium szegmensben is a Samsung Galaxy S24 és az Apple iPhone 16 a kevés kompakt csúcskategóriás telefon közé tartozik. Úgy tűnik, a márkák ismét olyan okostelefonokat készítenek, amelyek a kisebb telefonokat kedvelő felhasználókat célozzák meg. Fontos megjegyezni, hogy ez még csak egy meg nem erősített jelentés, így egyelőre fenntartásokkal érdemes kezelni az információkat, és érdemes várni a további frissítésekre.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.16.

Ezeket már olvastad?

+