MojAndroid
(x) hirdetés

A befektetési bank, a Morgan Stanley szerint bár az Apple nem csökkenti az iPhone 16 sorozattal kapcsolatos vállalásait, az iPhone SE 4 lesz az, ami igazán fellendíti az Apple mesterséges intelligenciáját. Korábban a Morgan Stanley azt közölte a befektetőkkel, hogy az iPhone 16 eladásai alulmúlták a várakozásokat, úgy tűnik, hogy az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max jobban teljesít.

Ez elsősorban az Apple által megadott szállítási időkre épül, mivel az Apple nem tesz közzé részleteket az eladott vagy gyártott iPhone-ok számáról. Az AppleInsider által látott befektetői jegyzet szerint a Morgan Stanley úgy véli, hogy a jobb ellátási körülmények hozzájárulnak a rövidebb szállítási időkhez.

A Morgan Stanley arra számít, hogy az iPhone SE 4-et 2025 márciusában mutatják be, és hogy az Apple Intelligence támogatása révén előnyös helyzetbe kerül. Az elemzők szerint ez a új iPhone „megnyerőbb ajánlat lesz, mint a legtöbb régi iPhone modell, amelyek nem rendelkeznek Apple Intelligence támogatással, és/vagy magasabb áron értékesítik őket.”

A Morgan Stanley úgy véli, hogy az iPhone SE 4 lesz az Apple eszköze, amellyel a szakértők által „alacsony kategóriás okostelefon piacnak” nevezett szegmenst célozzák meg. Az elemzők korábban 15 millió darab iPhone SE 4 gyártására és értékesítésére számítottak, de most 15 és 20 millió darab közöttire módosították a várakozásaikat.

Ez az Apple Intelligence támogatásától függ, a Morgan Stanley azonban hisz abban, hogy az iPhone SE 4 támogatni fogja ezt, ami megerősíti a készülékről szóló legfrissebb pletykákat.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.16.

Ezeket már olvastad?

+