MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo készen áll a Find X8 sorozat bemutatására Kínában, amelyre október 24-én kerül sor, most pedig megerősítést kaptunk arról, hogy a Find X8 és Find X8 Pro modellek mellett három további eszköz is debütál majd. Ezek közé tartozik az Oppo Pad 3, az Oppo Watch X okosóra egy új színváltozata, valamint az Enco X3 TWS vezeték nélküli fülhallgató.

Az Oppo Pad 3 Pro lesz a márka következő csúcskategóriás androidos táblagépe, amely külsőre hasonlítani fog a tavalyi Pad 2-re, de néhány fontos fejlesztést kap a motorháztető alatt. A készülék Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version lapkakészletet fog használni, amely a Snapdragon 8 Gen 3 chip magasabb teljesítményű változata. Ez egy 3,4 GHz-en működő Cortex-X4 CPU magot, valamint egy 1 GHz-cel felturbózott GPU-t tartalmaz. Emellett megerősítést nyert, hogy akár 16 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel is elérhető lesz, két színben: Night Blue (Éjkék) és Dawn Gold (Hajnal Arany).

Az Oppo Watch X eredetileg márciusban debütált, és most egy új, ezüst színű változattal bővül a kínálat. Az Enco X3 vezeték nélküli fülhallgatók várhatóan a OnePlus Buds Pro 3 újramárkázott változatai lesznek, amelyek kettős meghajtóval, adaptív aktív zajszűréssel (ANC), és Dynaudio hangolással érkeznek.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.15.

Ezeket már olvastad?

+