MojAndroid
(x) hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt az Ice Universe arról számolt be, hogy a közelgő Xiaomi 15 Ultra egy 200 MP-es teleobjektív kamerával érkezik. Most a Weibo más forrásai további részleteket osztanak meg erről a kameráról, amely kizárólag az Ultra modellben lesz elérhető – a hagyományos és a Pro változatoknak a jelenlegi információk szerint 50 MP-es, 3x-os kamerával kell beérniük.

Az Ultra kamerája egy 100 mm-es objektívet kap, amely körülbelül 4,3-szoros nagyítást biztosít. Az objektív f/2,6 rekeszértékű lesz. Összehasonlításképpen, a 14 Ultra egy 50 MP-es, 120 mm-es periszkópos kamerával (5x-ös zoom) és f/2,5 rekeszértékű objektívvel rendelkezett.

Fontos megjegyezni, hogy a Xiaomi 15 Ultra várhatóan két teleobjektív kamerával érkezik majd – a 200 MP-es modul lesz a készülék kiemelkedő része, de emellett ugyanaz az 50 MP-es 3x-os modul is megtalálható lesz benne, mint a másik két, 15-sorozatú modellben. Mindhárom telefont a Snapdragon 8 Gen 4 (vagy 8 Elite, attól függően, hogy mi lesz a végleges neve) hajtja majd, amely továbbfejlesztett ISP-t (képjel-processzort) és NPU-t (neurális processzort) kínál a képalkotáshoz.

A Xiaomi 15 Ultra várhatóan egy külön esemény keretében kerül bemutatásra, külön a többi Xiaomi 15 modelltől – ahogy ez a 14-sorozat esetében is történt. Ezúttal azonban kisebb lesz a különbség, mivel a Xiaomi 15 és 15 Pro modellek már a hónap végén várhatók, míg a 15 Ultra januárban (nem pedig februárban) debütál majd.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.15.

Ezeket már olvastad?

+