MojAndroid
(x) hirdetés

A Galaxy Z Fold 6 a Samsung legújabb hajtogatható készüléke. Bár előrelépésnek számít elődjéhez képest, a csúcskategóriás hajtogatható telefonok közötti növekvő verseny miatt a rajongók még többre számítanak a Samsungtól. Régóta keringenek pletykák arról, hogy a vállalat egy második változaton is dolgozik, amely a hírek szerint a Galaxy Z Fold 6 Special Edition nevet viselheti, és több fejlesztést tartalmazna, mint a standard kiadás.

Most megjelentek renderek egy közelgő telefonról, és van esély arra, hogy ez lehet az első pillantásunk a Galaxy Z Fold 6 Special Edition-re. A jól ismert szivárogtató, Evan ‘evleaks’ Blass két képet osztott meg egy készülékről, bár további részletek nélkül.

A fent látható render egy háromkamerás rendszert mutat egy készülék hátulján. Látható a kiemelkedő kamera sziget és az egyes kameragyűrűk, amelyek tovább növelik a készülék vastagságát. A második render egy vékony, hosszúkás részletet mutat a készülék oldaláról. Itt két gombot látunk, feltehetően a hangerőszabályzót és a bekapcsológombot egy rózsa-arany színű, texturált középső kereten.

A középső keret vékonynak és laposnak tűnik, és a sarkok szorosan íveltek. Evan egyelőre nem osztott meg további részleteket arról, hogy mi lehet ez a készülék, vagy hogy ezek a renderek ugyanarról a készülékről készültek-e. Azonban feltételezhetjük, hogy ezek a képek a közelgő Galaxy Z Fold 6 Special Edition-ről (korábban Galaxy Z Fold 6 Slim néven emlegetett készülékről) készülhettek, amelyet Dél-Koreában fognak bemutatni, és amelyet Kínában Samsung W25 néven fognak forgalmazni.

Korábbi szivárogtatások szerint a Galaxy Z Fold 6 szélesebb elülső kijelzővel, kevésbé feltűnő hajlítással, S Pen támogatással, vékonyabb kialakítással, 200 MP-es elsődleges kamerával és további újításokkal érkezhet. Várhatóan több információ is napvilágot lát a készülékről ebben a hónapban, mivel a kiszivárgott promóciós anyagok szerint a megjelenés október 18-án, 2024-ben várható, a nyílt értékesítés pedig október 25-én indulhat ezekben a kiválasztott régiókban.

Mit gondolsz a Galaxy Z Fold 6 Special Edition-ről? Oszd meg velünk véleményedet a kommentekben!

(via)

(x) hirdetés
2024.10.14.

Ezeket már olvastad?

+