MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor épp most ütemezett be néhány nagyobb eseményt Kínában, amelyek a következő hetekben kerülnek megrendezésre. Október 23-án a vállalat bemutatja a MagicOS 9.0-t – az Android 15-re épülő saját felületét. Az interfész először a Honor Magic7 csúcskészülékeken fog megjelenni, amelyek pontosan egy héttel később, október 30-án debütálnak.

Az új MagicOS 9.0 számos mesterséges intelligencia funkcióval érkezik, köztük egy AI Agent nevű, mindig elérhető személyi asszisztenssel, amely az Apple Intelligence és a Google Gemini konkurenciájaként lép fel. A szolgáltatást először a 2024-es IFA kiállításon mutatták be, és egy videót is láthattunk róla egy Honor Magic7 telefonon, amely ovális alakú kivágást fedett fel az előlapi kamerának.

A várakozások szerint az új Magic7 telefonok a Snapdragon 8 Gen 4 chipsettel lesznek felszerelve, de nem lenne meglepő, ha a Honor a Dimensity 9400 platformot használná a standard verziónál. Még több mint két hét van hátra a sorozat érkezéséig, így addigra valószínűleg még több részletet tudhatunk meg a specifikációkról és funkciókról.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.14.

Ezeket már olvastad?

+