MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi hamarosan bemutatja a 15-ös generációs telefonjait, amelyek teljes specifikációi már elérhetők, és a bejelentés október 20-ra várható. Korai renderképek alapján a Xiaomi 15 Pro kinézetéről is van elképzelésünk, és most egy készülék felbukkant, amely a Pro modellnek tűnik. A hátlapi kamerarendszer hasonlít a Xiaomi 14 Pro-hoz, de az LED-vaku már a fő kamerás szigeten kívül található. A készüléket Wang Xiaoyan, a Xiaomi csoport alelnöke tartotta kézben, ami megerősíti a pletykákat.

Az új Xiaomi 15 Pro kamera moduljának áttervezését a fejlett periszkópos telemakro kamera miatt tartották szükségesnek. Ez egy 50 MP-es, 5x telemakro egység lesz, 30 cm-es minimális fókusztávolsággal. A fő, Leica márkajelzésű kamera szintén 50 MP-es lesz, 1/1,3”-es szenzorral és f/1.4 rekesszel.

Továbbá egy 50 MP-es ultraszéles látószögű kamera és egy 32 MP-es szelfikamera is várható. A készülék 6,78 hüvelykes, 2K felbontású, négyoldalúan ívelt AMOLED kijelzőt kap, és a Snapdragon 8 Gen 4 processzor hajtja majd.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.14.

Ezeket már olvastad?

+