MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung közelgő Galaxy S25 családjához választott chipkészlet egyre nagyobb figyelmet kap a pletykák körében. Nemrégiben felmerült, hogy az Exynos 2500 gyártási eredményei nem elég jók, ezért a Samsung kizárólag Snapdragon SoC-ket használ majd a Galaxy S25 családhoz, ugyanakkor az is szóba került, hogy a nemrég bemutatott MediaTek Dimensity 9400 is lehetséges opció.

A legfrissebb pletyka szerint azonban csak a Galaxy S25 FE kapja meg a Dimensity chipet, bár a Samsung és a MediaTek között tárgyalások folytak arról, hogy az egész S25 család ezt a chipet használja. Ennek ellenére a Galaxy S25, S25+ és S25 Ultra modellek ismét Snapdragon chippel érkeznek, míg az FE modell várhatóan a Dimensity 9400-at kapja meg. Az sem kizárt azonban, hogy a Samsung egy régebbi, olcsóbb MediaTek SoC mellett dönt az FE modellnél.

Ha ez igaz, akkor az Exynos 2500 még mindig megjelenhet, de valószínűleg csak a jövő nyáron megjelenő következő Galaxy Z Fold és Flip készülékekben. Addigra a Samsung remélhetőleg megoldja a gyártási problémáit, így az Exynos 2500 megfelelően teljesíthet ezekben az eszközökben.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.12.

Ezeket már olvastad?

+