MojAndroid
(x) hirdetés

Valószínűleg három hónap választ el minket a Galaxy S25 sorozat bejelentésétől, és már több részlet kiszivárgott ezekről a telefonokról. A Galaxy S25 Ultra dizájnját néhány hónappal ezelőtt felfedték, de a kamerák kinézete körül volt némi zavar. Most azonban újabb részletek derültek ki a kamera gyűrűiről.

A Galaxy S25 Ultra kamera gyűrűi a Galaxy Z Fold 6-ra fognak hasonlítani

A jól ismert szivárogtató, Ice Universe (@UniverseIce) felfedte, hogy a Galaxy S25 Ultra kamera gyűrűi nagyrészt hasonlóak lesznek a Galaxy Z Fold 6-éhoz. Ez azt jelenti, hogy a kamera lencséit körülvevő gyűrűk feketék lesznek, és koncentrikus körökkel rendelkeznek. Ahogy a fenti képen is látható, a kamerák elrendezése hasonló marad a Galaxy S24 Ultra-hoz.

Korábbi jelentések szerint a Galaxy S25 Ultra hátulján egy négykamerás rendszer lesz. A hírek szerint egy 200 MP-es elsődleges hátlapi kamera lesz benne optikai képstabilizátorral (OIS), egy 50 MP-es ultraszéles látószögű kamera autofókusszal, egy 10 MP-es telefotó kamera 3x-os optikai zoommal, valamint egy 50 MP-es szuper-telefotó kamera 5x-ös optikai zoommal. A jelentések alapján a készülék marad egy 12 MP-es szelfikameránál, hasonlóan a Galaxy S24 Ultra-hoz.

A Galaxy S25 Ultra valószínűleg titán oldalkeretet és Gorilla Glass Armor üveget kap az előlapon. A kiszivárgott renderképek szerint a telefon ívelt sarkokkal rendelkezik majd, ami ellentmond az elmúlt három évben megszokott Samsung dizájnnyelvnek. Az ívelt sarkoknak köszönhetően a telefon kényelmesebb lesz a kézben tartani.

A készülék várhatóan a következő napokban bejelentésre kerülő Snapdragon 8 Elite chipet kapja meg. A korábbi jelentések szerint 12 GB vagy 16 GB RAM-mal, valamint 256 GB, 512 GB, vagy 1 TB belső tárhellyel lesz elérhető. A telefon továbbra is a korábbi modellekhez hasonló 5 000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, amely támogatja a 45W-os gyorstöltést.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.11.

Ezeket már olvastad?

+