MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo még ebben a hónapban piacra dobja a Find X8 és Find X8 Pro készülékeket, azonban a Find X8 Ultra nem fog csatlakozni hozzájuk, egy új pletyka alapján nagyjából az jövő év első negyedévében lesz esedékes.

Ez azt jelenti, hogy az Oppo abszolút csúcsmodellje január és március között érkezik. Ugyanebben az időszakban az Oppo várhatóan bemutatja a Find N5 összehajtható telefont is, amely a 2023-as Find N3 utódja lesz (a “4”-et valószínűleg a tetrafóbia miatt hagyják ki). A Find N5 nemzetközi piacokon OnePlus Open 2 néven kerülhet majd forgalomba, és ez a telefon valószínűleg szintén 2025 első negyedévében jelenik meg.

Érdekesség, hogy a mai pletykák forrása szerint az Oppo ugyanazzal a kamerarendszerrel teszteli a Find N5-öt, mint a Find X8 Ultra, de valószínűleg ezt elhagyják, és maradnak a háromkamerás felállásnál. Ez azt sugallja, hogy a Find X8 Ultra hátlapján nem meglepő módon négy kamera lesz.

Csalódást okozhat viszont, hogy a Find N5 kamerateljesítménye nem lesz egyenértékű az Ultra modellel. Másrészt, minden összehajtható telefon valamelyest elmarad a hagyományos modellektől ezen a téren, így ez nem lenne meglepő fejlemény.

Az Oppo Find X8 család további tagjai október 24-én debütálnak.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.10.

Ezeket már olvastad?

+